Pieczony makaron Chrzanowo-Cheddarowy z serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj zapiekanego makaronu z chrzanem i serem. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 587 kalorii, 28g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać cheddar, jajka, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Ser Cheddar, Czerwona Papryka, Chrzan, Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, oraz Wędzony Cheddar i ser pleśniowy makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Używając 2 łyżek roztopionego masła, lekko posmaruj 6-litrową zapiekankę. Odstawić.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Dobrze odcedzić i przelać do miski.
Dodać pozostałe masło i wrzucić do herbu.
W średniej misce wymieszać mleko, jajka i gałkę muszkatołową z solą i pieprzem.
Dodać połowę sera i wymieszać do połączenia.
Połowę makaronu łyżka do przygotowanej zapiekanki.
Wlać połowę mieszanki mleka na makaron i wrzucić do połączenia.
Połowę pozostałego sera posypać makaronem.
Pozostałe makarony połączyć z pozostałą mieszaniną mleka. Po dobrym połączeniu wlać do zapiekanki.
Posypać pozostały ser na wierzchu.
Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec około 35 minut, lub do momentu, gdy wierzch będzie chrupiący i złocisty, a krawędzie bąbelkują.
Wyjmij go z piekarnika i podawaj w rodzinnym stylu.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;