Pieczony kurczak polany musztardą z farszem Waldorf
Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 381 kalorii, 9g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. 66 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, masło, pietruszka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pieczona wieprzowina z farszem owocowym i sosem musztardowym, Musztarda MIODOWA-pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowym, oraz Pieczony indyk glazurowany z farszem żurawinowym.
Instrukcje
Piekarnik do 190C / 170C wentylator / Gaz 5.To zrobić farsz, wymieszać wszystkie składniki, z wyjątkiem masła, wdużej misce z dodatkiem przypraw. Scrunchwith ręce aż dobrze połączone.Doprawić kurczaka i gotować puszki. Posmaruj masłem i połóż na środkowej półce piekarnika przez 50 minut.Tymczasem posmaruj puszkę 20 x 30 cm. Wcisnąć farsz, następnie wymieszać z zarezerwowaną bułką tartą i kropką z masłem.
Kurczaka posmarować musztardą, przełożyć na dolną półkę i smażyć przez 40 minut, aż się ugotuje, a soki będą czyste.
Włóż farsz na górną półkę w tym samym czasie i gotuj przez 40-50 minut, aż będzie złoty i chrupiący.Kurczaka pozostawić na 10 minut, następnie podawać z farszem, z ziemniakami i warzywami, jeśli chcesz.