Pieczony kurczak i farsz
Pieczony kurczak i farsz może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 64 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz połówki piersi kurczaka, błyskawiczną mieszankę farszu, skondensowany krem z rosołu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 71%. Spróbuj Sandy ' s Chicken (Pieczony kurczak z farszem i serem), Zapiekanka Z Serem Pieczonym-Farsz, oraz Farsz pieczony z kiełbasą i żurawiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Warstwa paski kurczaka w dolnej części naczynia do pieczenia 9x13 cali. W średniej misce wymieszać śmietanę z zupy selerowej, śmietanę z rosołu i 1/2 szklanki bulionu z kurczaka; wlać mieszaninę na kurczaka.
Kurczaka posypać serem, następnie połączyć mieszankę farszu i przyprawy z pozostałym 1/2 szklanki bulionu z kurczaka, wymieszać i umieścić mieszaninę na wierzchu kurczaka.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 minut.