Pieczony krem z zielem angielskim
Pieczony krem z zielem angielskim to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 4 i kosztuje 52 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 8G białka, oraz 8G tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cukier, ekstrakt z wanilii, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Krem Pieczony, Pieczony krem dla dwojga, oraz Krem Pieczony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś wodę do gotowania na wolnym ogniu do kąpieli wodnej. W średnim rondlu, doprowadzić mleko prawie na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu.
W średniej misce, ubić razem jajka, żółtka, cukier, i sól, aż tylko połączone.
Wlać gorące mleko na mieszaninę jaj, ubijając. Wymieszać wanilią. Odcedź krem do dużej miarki lub dzbanka i usuń pianę z powierzchni.
Podzielić budyń między cztery 6-uncji budyń kubki lub ramekins.
Posypać wierzch zielem angielskim i umieścić je w małej patelni do pieczenia.
Wlać wystarczającą ilość gotującej się wody do patelni, aby dotrzeć do połowy boku kubków kremu. Ostrożnie przenieść patelnię do środka piekarnika i piec, aż nóż zatrzymany w środku kremu wyjdzie czysty, 45 minut do 1 godziny.
Wyjmij kubki z łaźni wodnej i pozostaw do ostygnięcia. Przechowywać w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 1 godzinę.