Pieczony Krab Rangoon Z PHILADELPHIA®

Pieczony Krab Rangoon Z PHILADELPHIA®
Need a pescatarian hor d ' oeuvre? Zapiekany Krab Rangoon Z PHILADELPHIA® może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 69 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka majonezu o obniżonej zawartości tłuszczu, zielonej cebuli, owijek won ton i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 19%. Spróbuj Baked Crab Rangoon, Baked Crab Rangoon, oraz Baked Crab Rangoon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
2
Połącz pierwsze 4 składniki.
3
Umieść 1 wygraną owijkę tonową w każdej z 12 filiżanek muffin pan spryskanych sprayem do gotowania, rozciągając krawędzie owijki nad krawędzią filiżanki. Wypełnij mieszaniną krabów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Odtłuszczonego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Odtłuszczonego Sera Cheddar
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
4
Piec 18 do 20 min. lub do momentu, aż krawędzie kubków staną się złotobrązowe i wypełnienie zostanie podgrzane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn