Pieczony koper włoski z pieczoną czerwoną papryką i serem Asiago
Pieczony koper włoski z pieczoną czerwoną papryką i serem Asiago może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 72 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka butelkowanej pieczonej papryki, pieprzu, masła i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Piersi z kurczaka faszerowane serem Asiago, pomidorami i pieczoną czerwoną papryką, Pieczona czerwona papryka: dwie techniki pieczenia i sposób ich marynowania, oraz Pieczony Koper Włoski I Tartlettes Asiago.
Instrukcje
Doprowadzić 2 ćwiartki wody do wrzenia w dużym rondlu.
Dodać koper włoski; gotować 10 minut lub do miękkości.
Połączyć koper włoski i pieczonej czerwonej papryki w naczyniu 1 1/2-quart zapiekanki pokryte sprayem do gotowania; wrzucić dobrze.
Skropić roztopionym masłem, posypać solą i czarnym pieprzem. Top z serem.
Piec w 400 przez 17 minut lub aż ser lekko rumiany.
Uwaga: aby szybko pokroić koper włoski, użyj robota kuchennego z przystawką do krojenia. Aby pokroić ręcznie, odciąć łodygi i przeciąć żarówkę na pół od góry do dołu.
Umieść każdą połowę ściętą stronę w dół i pokrój w poprzek.