Pieczony koper włoski z Kambodżą
Pieczony koper włoski z Kambodżą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 67 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, odtłuszczony bulion z kurczaka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Karmelizowana Pizza cebulowa z Brie i Kambodżą, Kanapki z szynką, Kambodżanką i jajkiem z bazylią, oraz Medaliony wieprzowe z orzechami pekan z kremem z Kambodży.
Instrukcje
Trim łodygi z kopru włoskiego. Zarezerwuj około 1 szklanki pierzastych zielonych liści kopru włoskiego. Wykończone końce korzeniowe, obszary posiniaczone i grube włókna z główek kopru włoskiego. Opłukać, a następnie przeciąć każdą głowę na pół od łodygi do końca korzenia.
Połóż koper włoski na patelni o średnicy 11-12 cali; dodaj bulion. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; gotować na wolnym ogniu, aż Koper będzie miękki po przekłuciu, o 20 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść koper włoski, pokroić bok do góry, do płytkiej zapiekanki 2 do 2 1/2 kwarty.
Gotować bulion, odkryte, na dużym ogniu, aż zredukowane do około 1/3 szklanki. Grubo posiekaj liście kopru włoskiego i dodaj około połowy do bulionu. Łyżka mieszanki równomiernie na koprze.
Mash ser z bułką tartą. Kropka równomiernie na koprze.
Piec w piekarniku 375, aż ser zacznie brązowieć i koper jest gorący, 25 do 30 minut (35 minut, jeśli schłodzony).
Udekorować pozostałymi liśćmi kopru włoskiego; doprawić do smaku solą.