Pieczony koper włoski z Kambodżą

Pieczony koper włoski z Kambodżą
Pieczony koper włoski z Kambodżą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 67 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, odtłuszczony bulion z kurczaka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Karmelizowana Pizza cebulowa z Brie i Kambodżą, Kanapki z szynką, Kambodżanką i jajkiem z bazylią, oraz Medaliony wieprzowe z orzechami pekan z kremem z Kambodży.

Instrukcje

1
Trim łodygi z kopru włoskiego. Zarezerwuj około 1 szklanki pierzastych zielonych liści kopru włoskiego. Wykończone końce korzeniowe, obszary posiniaczone i grube włókna z główek kopru włoskiego. Opłukać, a następnie przeciąć każdą głowę na pół od łodygi do końca korzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
2
Połóż koper włoski na patelni o średnicy 11-12 cali; dodaj bulion. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; gotować na wolnym ogniu, aż Koper będzie miękki po przekłuciu, o 20 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść koper włoski, pokroić bok do góry, do płytkiej zapiekanki 2 do 2 1/2 kwarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Gotować bulion, odkryte, na dużym ogniu, aż zredukowane do około 1/3 szklanki. Grubo posiekaj liście kopru włoskiego i dodaj około połowy do bulionu. Łyżka mieszanki równomiernie na koprze.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Mash ser z bułką tartą. Kropka równomiernie na koprze.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
5
Piec w piekarniku 375, aż ser zacznie brązowieć i koper jest gorący, 25 do 30 minut (35 minut, jeśli schłodzony).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Udekorować pozostałymi liśćmi kopru włoskiego; doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn