Pieczony kasztanowo-ziołowy makaron pesto z grzybami

Pieczony kasztanowo-ziołowy makaron pesto z grzybami
Pieczony kasztanowo-ziołowy makaron pesto z grzybami może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja zawiera 699 kalorii, 15g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis z BBC Good Food ma 649 fanów. Przejdź do sklepu i odebrać olej rzepakowy, bazylia, parmezan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Fettuccine z trzy ziołowym Pesto, czarnym jarmużem i boczniakami, Makaron z trzy ziołowym Pesto, oraz Makaron z ziołowo-migdałowym Pesto.

Instrukcje

1
Włożyć kasztany do robota kuchennego i pulsować, aż mniej więcej posiekane. Wrzucamy zioła, parmezan i czosnek, następnie ponownie pulsujemy, aż posiekamy (niezbyt drobno).
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Wlać olej rzepakowy, wymieszać i doprawić do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
3
Makaron ugotować w dużej ilości wrzącej osolonej wody, zgodnie z instrukcją opakowania. W międzyczasie rozgrzać oliwę na dużej patelni i smażyć grzyby z odrobiną przypraw przez 6-8 minut, aż staną się miękkie i zaczną brązowieć. Gdy makaron jest ugotowany, odcedzić go, powrócić na patelnię, a następnie wymieszać z pesto i grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Podawać z dodatkowym parmezanem na wierzchu, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn