Pieczony Kamut z Chorizo i małż

Pieczony Kamut z Chorizo i małż
Pieczony Kamut z Chorizo i małże może być tylko przystawką szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz lekko szafran nitki, ząbek czosnku, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tajny składnik (Chorizo): Chorizo-gotowane na parze małże i małże z białą fasolą, Małże Chorizo, oraz Małże z Chorizo.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połączyć Kamut i 6 szklanek wody i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na małym ogniu, aż prawie miękkie, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KamutKamut
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Osusz Kamuta. Tymczasem w małym rondlu podgrzej wino.
Składniki, których będziesz potrzebować
KamutKamut
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Zdjąć z ognia, kruszyć w szafran i niech strome przez co najmniej 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
4
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
W ciężkiej patelni o wymiarach 13 na 9 cali ustawionej na małym ogniu roztopić masło w oliwie z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
6
Dodać marchew i cebulę i gotować, mieszając, aż zmiękną, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
7
Dodać wino z szafranu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8
Dodać Kamut i pozostałe 3 szklanki wody i doprowadzić do wrzenia. Przykryć szczelnie folią i piec około 1 3/4 godzin, lub do momentu wchłonięcia większości płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KamutKamut
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
9
Podnieść temperaturę piekarnika do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Do Kamuta mieszamy chorizo, czosnek i szczyptę soli i pieprzu. Ułóż małże, zawiasy w dół, w Kamut. Przykryć folią i piec w dolnej części piekarnika przez około 15 minut, lub do momentu otwarcia Małży.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
KamutKamut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
11
Serwuj natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn