Pieczony indyk i czarna fasola Quesadillas

Pieczony indyk i czarna fasola Quesadillas
Przepis pieczony indyk i czarna fasola Quesadillas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 15 minut. Ta przystawka ma 604 kalorie, 31g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odebrać marynowane jalapeños, wyciągnął pieczone mięso z indyka, liście kolendry, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to QUESADILLAS z indyka i Czarnej Fasoli, Karmelizowana kukurydza i czarna fasola Quesadillas z pieczoną salsą z cukinii, oraz Quesadillas Z Czarnej Fasoli.

Instrukcje

1
Połączyć ser, Indyk, czarna fasola, jalapeños, i kolendry w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Rozłóż połowę mieszanki serowej na pół jednej tortilli, pozostawiając niewielką granicę wokół krawędzi. Złożyć tortilla mocno na pół, aby zamknąć ser. Powtórz z pozostałą tortillą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni nonstick lub żeliwnej na średnim ogniu, aż do połysku. Ostrożnie dodać obie złożone tortille na patelni i gotować, potrząsając patelni delikatnie, aż pierwsza strona jest złoty kolor i dmuchany, 1 do 2 protokół. Ostrożnie fip tortille z elastyczną łopatką szczelinową, posypać solą i gotować z drugiej strony, aż złoty kolor i dmuchane, 1 do 2 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
Przełożyć na wyłożony papierowym ręcznikiem talerz i pozostawić na 1 minutę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
5
Każdy pokroić na cztery kawałki i podawać

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia12
Magazyn