Pieczony Herbed Polenta z dzikimi grzybami
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Pieczona Polenta Herbed z grzybami może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6 i kosztuje 32 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 31 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać marcela, bulion warzywny, przyprawione kupcy żywności polenta, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grzyby Dzikie z serem Herbowanym, Polenta Trójkąty z kozim serem i grzybami, oraz Parmezan Polenta z cytryną tymianek Grzyby Dzikie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 1 łyżkę oleju w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby i czosnek i podsmażyć, aż grzyby zmiękną, o 6 protokół.
Dodać bulion, Marcela i zielona cebula i gotować na wolnym ogniu około 5 minut, aż płyn zmniejszy się o połowę i jesteś Złomowanie się rumiane kawałki. Doprawić do smaku solą i pieprzem.Tymczasem ułóż polentę na małej blasze do pieczenia.
Posmaruj polentę po obu stronach pozostałą ½ łyżki oleju. Polenta Broil aż złoty i chrupiące, o 3 minut na stronie.
Przełożyć polentę na talerze. Łyżka pieczarek i sosu i podawać.