Pieczony Halibut z sosem czosnkowym

Pieczony Halibut z sosem czosnkowym
Pieczony Halibut z sosem czosnkowym to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 6,87 zł / porcja, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ząbków czosnku, oliwy z oliwek, dodatek: kliny cytrynowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany Halibut z koprem włoskim, pomidorami i pieczonym czosnkiem, Grillowany Halibut z sosem czosnkowo-kolendrowym, oraz 10 Minut Pieczonego Halibuta Z Sosem Czosnkowo-Maślanym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść rybę w naoliwionym płytkim naczyniu do pieczenia i posyp łyżeczką soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Czosnek przecisnąć przez prasę czosnkową do miski, następnie ubić w oleju i 1/8 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa Do CzosnkuPrasa Do Czosnku
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Ubij majonez i rozłóż na rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Piec, odkryte, aż ryba jest po prostu gotowane przez, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn