Pieczony Halibut z sosem czosnkowym

Pieczony Halibut z sosem czosnkowym to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 6,87 zł / porcja, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ząbków czosnku, oliwy z oliwek, dodatek: kliny cytrynowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany Halibut z koprem włoskim, pomidorami i pieczonym czosnkiem, Grillowany Halibut z sosem czosnkowo-kolendrowym, oraz 10 Minut Pieczonego Halibuta Z Sosem Czosnkowo-Maślanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232° z półką w środku.
Umieść rybę w naoliwionym płytkim naczyniu do pieczenia i posyp łyżeczką soli i pieprzu.
Czosnek przecisnąć przez prasę czosnkową do miski, następnie ubić w oleju i 1/8 łyżeczki soli.
Ubij majonez i rozłóż na rybie.
Piec, odkryte, aż ryba jest po prostu gotowane przez, 10 do 15 protokół.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.