Pieczony gołąb na grzance

Pieczony gołąb na grzance
Pieczony gołąb drzewny na grzance może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 474 kalorie. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, zioła, chleb na zakwasie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 53 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co nie jest tak doskonałe. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Miód Glazurowany Drewno Pieczony Łosoś, Pieczone W Drewnie Jabłka Z Palonym Karmelem Cynamonowym, oraz Pigeon Pie.

Instrukcje

1
Piekarnik do 220C / 200C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Gołębie obficie przyprawiamy, nadziewamy ubytki prawie wszystkimi ziołami i w każdym ptaku umieszczamy ząbek czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
GołąbGołąb
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
3
Rozgrzać olej i masło w płytkiej patelni żaroodpornej i spędzić 5 minut na brązowieniu gołębi ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
GołąbGołąb
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Wyjąć gołębie i smażyć chleb z jednej strony, aż będzie chrupiący i złoty, dodając więcej masła do patelni, jeśli trzeba.Obróć chleb i posadź gołębia na każdej kromce chleba. Pozostałe zioła i czosnek rozsypać na patelnię i zalać winem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GołąbGołąb
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Umieść patelnię w piekarniku na 20 minut,a następnie wyjmij i pozostaw na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Gołębia podawać prosto z patelni z chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GołąbGołąb
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia4
Magazyn