Pieczony gołąb na grzance
Pieczony gołąb drzewny na grzance może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 474 kalorie. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, zioła, chleb na zakwasie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 53 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co nie jest tak doskonałe. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Miód Glazurowany Drewno Pieczony Łosoś, Pieczone W Drewnie Jabłka Z Palonym Karmelem Cynamonowym, oraz Pigeon Pie.
Instrukcje
Piekarnik do 220C / 200C wentylator / Gaz
Gołębie obficie przyprawiamy, nadziewamy ubytki prawie wszystkimi ziołami i w każdym ptaku umieszczamy ząbek czosnku.
Rozgrzać olej i masło w płytkiej patelni żaroodpornej i spędzić 5 minut na brązowieniu gołębi ze wszystkich stron.
Wyjąć gołębie i smażyć chleb z jednej strony, aż będzie chrupiący i złoty, dodając więcej masła do patelni, jeśli trzeba.Obróć chleb i posadź gołębia na każdej kromce chleba. Pozostałe zioła i czosnek rozsypać na patelnię i zalać winem.
Umieść patelnię w piekarniku na 20 minut,a następnie wyjmij i pozostaw na 10 minut.
Gołębia podawać prosto z patelni z chlebem.