Pieczywo cebulowo-czosnkowe

Pieczywo cebulowo-czosnkowe
Pieczywo cebulowe i czosnkowe wymaga ok. 23 minuty od początku do końca. Na 25 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz parmigiano, chrupiący chleb, mielony tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Cebula Pieczywo Czosnkowe, Pieczywo cebulowo-czosnkowe, oraz Cebulowo-Czosnkowy Chleb Bąbelkowy.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić na małej patelni na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać cebulę i czosnek, doprawić cukrem, tymiankiem i pieprzem. Gotować 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie złoty kolor i półprzezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
PieprzPieprz
CukierCukier
TymianekTymianek
3
Ułożyć podzielony chleb na blasze i dusić na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Rozłóż cienką warstwą połowę cebuli i czosnku na każdej połowie chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
5
Posyp każdą stronę bochenka garścią sera i wróć do brojlerów na 30 sekund do sera bańki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
6
Podawać z obfitą, zupową kolacją
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn