Pieczywo cebulowo-czosnkowe
Pieczywo cebulowe i czosnkowe wymaga ok. 23 minuty od początku do końca. Na 25 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz parmigiano, chrupiący chleb, mielony tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Cebula Pieczywo Czosnkowe, Pieczywo cebulowo-czosnkowe, oraz Cebulowo-Czosnkowy Chleb Bąbelkowy.
Instrukcje
Masło rozpuścić na małej patelni na umiarkowanym ogniu.
Dodać cebulę i czosnek, doprawić cukrem, tymiankiem i pieprzem. Gotować 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie złoty kolor i półprzezroczyste.
Ułożyć podzielony chleb na blasze i dusić na złoty kolor.
Rozłóż cienką warstwą połowę cebuli i czosnku na każdej połowie chleba.
Posyp każdą stronę bochenka garścią sera i wróć do brojlerów na 30 sekund do sera bańki.
Podawać z obfitą, zupową kolacją