Pieczony czosnek, suszony na słońcu pomidor i Dip z białej fasoli

Pieczony czosnek, suszone na słońcu pomidory i Dip z białej fasoli mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 16. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 64 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz pieprz, Wielka fasola Północna, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany płaski chleb z czosnkiem przetartym filetem wołowym, Puree z białej fasoli i suszonym pomidorem Chutney, Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, oraz Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń białą papierową skórę z główki czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj goździków). Owinąć głowę w folię.
Piec w temperaturze 375 przez 45 minut; ostudzić przez 10 minut. Oddzielne goździki; wycisnąć, aby wyodrębnić miąższ czosnku. Odrzuć Skórki.
Doprowadzić 1 szklankę wody do wrzenia w rondlu.
Dodać pomidory; przykryć i zdjąć z ognia.
Pomidory odcedzić w durszlaku nad miską, rezerwując 1/4 szklanki płynu.
Umieść miąższ czosnku, pomidory, 1/4 szklanki zarezerwowanego płynu, olej i pozostałe składniki w robocie kuchennym; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.