Przepis tosty chleb kukurydziany może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 103 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 16 centów za porcję, dostajesz chleb, który serwuje 8. Jeśli masz proszek do pieczenia, beztłuszczową maślankę, margarynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Bezglutenowe wegańskie bułki kukurydziane i babeczki kukurydziane (100% pełnoziarniste), Brązowy maślany chleb kukurydziany z kruszonką kukurydzianą, oraz Tex - mex Sałatka kukurydziana z maślanką kukurydziana.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 5 składników w średniej misce. Com-bine maślanka i substytut jaj; dodać do suchych składników, mieszając tylko do suchych składników są zwilżone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut Jaj
Maślanka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
2
Wlać ciasto do 9-calowej kwadratowej patelni pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Wyjąć z piekarnika i niech chleb kukurydziany ostygnie całkowicie na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Kukurydziany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
5
Chleb kukurydziany pokroić na 8 prostokątów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Kukurydziany
6
Na blasze do pieczenia ułożyć prostokąty; posmarować połową roztopionej margaryny. Broil 3 cali od ciepła (z drzwi piekarnika elektrycznego częściowo otwarte) 1 do 2 minut lub do lekko rumiane. Obrócić chleb kukurydziany; posmarować pozostałą roztopioną margaryną. Broil 3 cali od ciepła (z drzwi piekarnika elektrycznego częściowo otwarte) 1 do 2 dodatkowe minuty lub do lekko rumiane.
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Chateau Ste. Michelle Riesling z 4.4 z 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.