Pieczony bas w paski z czerwoną papryką-Hiszpański SOS paprykowy z ziemniakami smażonymi w cieście

Pieczony bas w paski z czerwoną papryką-Hiszpański SOS paprykowy z ziemniakami smażonymi w cieście
Pieczony bas w paski z czerwoną papryką-Hiszpański SOS paprykowy z ziemniakami smażonymi w cieście to pescatarian przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 167g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 1460 kalorii. Na 20,67 zł / porcja, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, liście tymianku, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 35 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczony Bas W Paski Ze Szczypiorkiem I Sosem Śmietanowym, Ugotuj książkę: smażony bas w paski z sałatką z tunezyjskiej ciecierzycy i sosem jogurtowym, oraz Pieczony kurczak z hiszpańskim Paprikanem i ziemniakami prażonymi w ziołach dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Toast paprykę na małej patelni na średnim ogniu, aż pojawi się aromat i kolor pogłębia, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Zdjąć z ognia. W blenderze połącz paprykę z octem, miodem i czerwoną papryką i dobrze wymieszaj. Powoli dodawać olej i mieszać aż do emulgowania. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dla basu: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. wykonaj 4 ukośne cięcia z każdej strony każdej ryby, sięgając aż do kości. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Umieść dużą patelnię do pieczenia na palniku na dużym ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, dodaj olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
5
Rozgrzać olej do prawie palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
6
Umieść rybę na patelni i zapiekać na złoty kolor, około 1 do 2 minut na stronę. Gdy ryba jest smażona, umieść patelnię w piekarniku i piecz przez 12 do 14 minut, w zależności od wielkości ryby. Ułożyć rybę na dużym półmisku z ziemniakami smażonymi w cieście i skropić sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
W przypadku smażonych ziemniaków: w misce do mieszania połączyć piwo, jajko, mleko, mąkę i roztopione masło i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
8
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9
Dodaj tymianek do ciasta piwnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
10
Ciasto i przyprawioną mąkę umieścić w 2 oddzielnych miseczkach. Doprawić plastry ziemniaków solą i pieprzem do smaku. W patelni saute na średnim ogniu, podgrzać olej do 375 stopni F lub aż kropla ciasta skwierczy na kontakt. Pogłębiać plastry ziemniaków w mące, zanurzyć je w cieście i smażyć partiami, aż złoty kolor z obu stron, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Odcedzić na papierowych ręcznikach i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki

Składniki

1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1/2 funta posiekanego plamiaka1/2 funta posiekanego plamiaka8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyCiasto piwne (przepis powyżej)Ciasto piwne (przepis powyżej)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)masło, roztopionemasło, roztopione1Dużejajko, lekko pobitejajko, lekko pobite2966 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna2(zima)świeże liście tymiankuświeże liście tymianku1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos101 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejmłode ziemniaki, gotowane, aż będą miękkie i pokrojone w plasterki o grubości 1/8 calamłode ziemniaki, gotowane, aż będą miękkie i pokrojone w plasterki o grubości 1/8 cala596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów3(zima)Hiszpańska paprykaHiszpańska papryka9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 mała czerwona lub zielona papryczka jalapeno1 mała czerwona lub zielona papryczka jalapeno8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyCzerwona papryka-Hiszpański SOS paprykowy (przepis powyżej)Czerwona papryka-Hiszpański SOS paprykowy (przepis powyżej)3papryka czerwona, pieczona, obrana, posiekana i grubo posiekanapapryka czerwona, pieczona, obrana, posiekana i grubo posiekana596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i pieprzSól i pieprz8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiopakowanie mrożonych warzyw gulaszowych, rozmrożonychopakowanie mrożonych warzyw gulaszowych, rozmrożonych8bas w paski, po 1 funcie każdy, skalowany i wypatroszonybas w paski, po 1 funcie każdy, skalowany i wypatroszony
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia76
Magazyn