Pieczony bas w paski z czerwoną papryką-Hiszpański SOS paprykowy z ziemniakami smażonymi w cieście
Pieczony bas w paski z czerwoną papryką-Hiszpański SOS paprykowy z ziemniakami smażonymi w cieście to pescatarian przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 167g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 1460 kalorii. Na 20,67 zł / porcja, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, liście tymianku, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 35 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczony Bas W Paski Ze Szczypiorkiem I Sosem Śmietanowym, Ugotuj książkę: smażony bas w paski z sałatką z tunezyjskiej ciecierzycy i sosem jogurtowym, oraz Pieczony kurczak z hiszpańskim Paprikanem i ziemniakami prażonymi w ziołach dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Toast paprykę na małej patelni na średnim ogniu, aż pojawi się aromat i kolor pogłębia, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Zdjąć z ognia. W blenderze połącz paprykę z octem, miodem i czerwoną papryką i dobrze wymieszaj. Powoli dodawać olej i mieszać aż do emulgowania. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dla basu: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. wykonaj 4 ukośne cięcia z każdej strony każdej ryby, sięgając aż do kości. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Umieść dużą patelnię do pieczenia na palniku na dużym ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, dodaj olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
5
Rozgrzać olej do prawie palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
6
Umieść rybę na patelni i zapiekać na złoty kolor, około 1 do 2 minut na stronę. Gdy ryba jest smażona, umieść patelnię w piekarniku i piecz przez 12 do 14 minut, w zależności od wielkości ryby. Ułożyć rybę na dużym półmisku z ziemniakami smażonymi w cieście i skropić sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
W przypadku smażonych ziemniaków: w misce do mieszania połączyć piwo, jajko, mleko, mąkę i roztopione masło i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
8
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9
Dodaj tymianek do ciasta piwnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
10
Ciasto i przyprawioną mąkę umieścić w 2 oddzielnych miseczkach. Doprawić plastry ziemniaków solą i pieprzem do smaku. W patelni saute na średnim ogniu, podgrzać olej do 375 stopni F lub aż kropla ciasta skwierczy na kontakt. Pogłębiać plastry ziemniaków w mące, zanurzyć je w cieście i smażyć partiami, aż złoty kolor z obu stron, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala