Pieczony Bas W Paski Z Ciepłą sałatką z soczewicy

Pieczony Bas W Paski Z Ciepłą sałatką z soczewicy
Pieczony Bas W Paski Z Ciepłą sałatką z soczewicy wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 185 kalorii, 13g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz ocet sherry, pieprz, karmelizowaną cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Pesto-marynowany bas w paski z ciepłymi pomidorami, Ugotuj książkę: smażony bas w paski z sałatką z tunezyjskiej ciecierzycy i sosem jogurtowym, oraz Pieczony Bas W Paski.

Instrukcje

1
W 4-do 5-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić soczewicę i 1 kwarta wody do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż soczewica będzie miękka do ugryzienia, 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Odcedzić i wrócić do patelni. Wymieszaj karmelizowaną cebulę, paprykę, ocet, pietruszkę, kminek, 1/2 łyżeczki soli i cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelizowana CebulaKarmelizowana Cebula
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
W międzyczasie opłucz rybę i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Posypać lekko solą i pieprzem. Ułóż kawałki lekko od siebie w wyłożonej folią 12-na 15-calową patelnię do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 400, aż będzie nieprzezroczysty, ale nadal wilgotny w środku najgrubszej części (wycięty do testu), około 6 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Kopiec sałatka z soczewicy równo na czterech talerzach obiadowych. Za pomocą szerokiej szpatułki, top każdy kopiec z kawałkiem ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
7
Podawać z cytrynowymi klinami, aby przecisnąć rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn