Pieczony Bas W Paski Z Ciepłą sałatką z soczewicy
Pieczony Bas W Paski Z Ciepłą sałatką z soczewicy wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 185 kalorii, 13g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz ocet sherry, pieprz, karmelizowaną cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Pesto-marynowany bas w paski z ciepłymi pomidorami, Ugotuj książkę: smażony bas w paski z sałatką z tunezyjskiej ciecierzycy i sosem jogurtowym, oraz Pieczony Bas W Paski.
Instrukcje
W 4-do 5-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić soczewicę i 1 kwarta wody do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż soczewica będzie miękka do ugryzienia, 25 do 30 minut.
Odcedzić i wrócić do patelni. Wymieszaj karmelizowaną cebulę, paprykę, ocet, pietruszkę, kminek, 1/2 łyżeczki soli i cayenne.
W międzyczasie opłucz rybę i osusz.
Posypać lekko solą i pieprzem. Ułóż kawałki lekko od siebie w wyłożonej folią 12-na 15-calową patelnię do pieczenia.
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 400, aż będzie nieprzezroczysty, ale nadal wilgotny w środku najgrubszej części (wycięty do testu), około 6 minut.
Kopiec sałatka z soczewicy równo na czterech talerzach obiadowych. Za pomocą szerokiej szpatułki, top każdy kopiec z kawałkiem ryby.
Podawać z cytrynowymi klinami, aby przecisnąć rybę.