Pieczony Bakłażan (Bakłażan)
Pieczony bakłażan (bakłażan) jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przyprawa. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 11 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz Kapar, ząbek czosnku, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pieczony Bakłażan (Bakłażan) , Pieczony Bakłażan (Bakłażan) , oraz Pasta z bakłażana mamy (bakłażan) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 220°C (425°F).2 ułóż bakłażana w jednej warstwie na nieprzywierającej blasze do pieczenia.3 wymieszać oliwę z oliwek i czosnek razem w małej misce i lekko szczotkować po obu stronach bakłażana.4 pieczone plastry bakłażana, aż lekko zbrązowieje, obracając raz, o 20 minut na stronę. Lekko schłodzić.5 grubo posiekać bakłażana i połączyć z czerwoną papryką i kaparami; dodać czarny pieprz do smaku.