Pieczony Łosoś Z Białą Fasolą I Koprem Włoskim
Pieczony łosoś z białą fasolą i koprem jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 35 porcjami. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 31 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, koper włoski, filet z łososia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 27 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Spróbuj Łosoś z kopru włoskiego na białej fasoli, Pieczony łosoś z pomarańczami i koprem włoskim, oraz Łosoś zapiekany z salsą z kopru włoskiego i koperku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać pokrojony koper włoski; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane, o 6 protokół. Wymieszać z fasolą, pomidorem i winem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż pomidor zacznie się rozkładać, około 3 minut.
Przełożyć do miski; wymieszać z posiekanymi liśćmi kopru włoskiego, musztardą i 1/8 łyżeczki pieprzu. Przykryj, aby się ogrzać.Spłucz i osusz patelnię.
Połączyć nasiona kopru włoskiego i pozostałą 1/8 łyżeczki pieprzu w małej misce; posypać równomiernie po obu stronach łososia.
Podgrzać pozostałe 2 łyżeczki oleju na patelni na średnim ogniu, aż migotanie, ale nie palenie.
Dodać łososia, obrane strony do góry; gotować, aż złoty kolor, 3 do 6 protokół. Odwrócić łososia, przykryć i zdjąć z ognia. Pozostawić łososia, aby zakończyć gotowanie na ogniu, aż tylko gotowane przez, 3 do 6 minut więcej.
Łososia podawać z mieszaniną fasoli.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.