Pieczone żeberka wołowe z skórką chrzanową

Pieczone żeberka wołowe z chrzanową skórką to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 1186 kalorii, 47g białka, oraz 104g tłuszczu. Na 7,61 zł / porcja, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 2 godziny i 30 minut. Mieszanka pieprzu, chrzanu, igieł z 2 gałązek rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone żeberka wołowe z skórką chrzanową, Ugotuj książkę: pieczeń żeberka z kremem chrzanowym, oraz Doskonała pieczeń wołowa z żeberkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Połóż wołowinę na dużej patelni do pieczenia z kością w dół. (Żebra działają jak naturalny stojak do pieczenia.)
W małej misce rozgnieść razem czosnek, chrzan, rozmaryn, tymianek, sól, pieprz i oliwa z oliwek do pasty. Masuj pastę obficie na całej pieczeni. Warzywa rozrzucić wokół mięsa i skropić je 2-liczyć oleju.
Umieść patelnię w piekarniku i piecz wołowinę przez około 1 1/2 do 2 godzin na średnio rzadkie (lub około 20 minut na Funt). Sprawdź temperaturę wewnętrzną pieczenia w kilku miejscach za pomocą termometru natychmiastowego odczytu; powinien zarejestrować 125 stopni F. dla średnio rzadkich.
Wyjmij wołowinę na deskę do rzeźbienia i pozostaw na 20 minut. Wewnętrzna temperatura mięsa będzie nadal rosła o około 10 stopni.
Wyjąć warzywa i odstawić.
Wlać soki z patelni do separatora tłuszczu lub małej miski i odstawić, aby oddzielić tłuszcz i soki wołowe.
Wylać i wyrzucić tłuszcz. Możesz użyć smacznych soków wołowych do