Pieczone Ziemniaki Z Potrójną Cebulą
Pieczone ziemniaki z potrójną cebulą wymagają około 1 godziny i 50 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy przepis zawiera 515 kalorii, 17 g białka i 34 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 osobom. Za 1,41 USD za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jeśli masz pod ręką zieloną cebulę, ser cheddar, śmietanę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Tylko nielicznym osobom naprawdę smakowało to danie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 42% wyniku, co oznacza, że jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Pieczone ziemniaki i ciasto cebulowe, Pieczone ziemniaki z kwaśną śmietaną cebulową i Dwukrotnie pieczone ziemniaki z karmelizowaną cebulą i serem szwajcarskim.
Instrukcje
Piec ziemniaki w temperaturze 400°C przez 1 godzinę lub do miękkości. W międzyczasie na dużej patelni podsmaż boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący; wyjąć na ręczniki papierowe.
Odcedzić, zachowując 1 łyżkę odcieku. W zalewie podsmaż czerwoną i żółtą cebulę do miękkości; odłożyć na bok.
Gdy ziemniaki ostygną na tyle, że można je nieść, przekrój je wzdłuż na pół. Wyjmij miąższ, pozostawiając 1/8 cala. powłoka. W misce ubić miąższ, śmietanę i mleko na kremową masę. Wymieszać ze smażoną cebulą, serem amerykańskim i 1 szklanką bekonu. Nałóż łyżką do skorupek ziemniaków.
Ułożyć na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 25 minut.
Posyp serem cheddar, zieloną cebulką i pozostałym boczkiem.
Piec 5-10 minut dłużej lub do momentu rozpuszczenia się sera.