Pieczone Ziemniaki Czosnkowo-Parmezanowe
Pieczone ziemniaki czosnkowo-Parmezanowe to bezglutenowe przystawka. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 300 kalorii, 6G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, ziemniaków, śmietany do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pieczony czosnek i parmezan puree ziemniaczane, Parmezan Czosnek Puree Ziemniaczane, oraz Puree Czerwone Z Czosnkiem I Parmezanem.
Instrukcje
Odciąć spiczaste końce cebulek czosnku; umieścić czosnek na kawałku folii aluminiowej i skropić olejem. Fold folia do uszczelnienia.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę; ostudzić w dotyku. Wycisnąć miąższ z ząbków czosnku; odstawić.
Przynieś ziemniaki, 1 łyżeczka soli i wodę do przykrycia do wrzenia w holenderskim piekarniku; gotować 20 do 25 minut lub do miękkości.
Mash ziemniaki, lub naciśnij przez ricer; mieszać w czosnku, Pozostałe 1 łyżeczka soli, ubijanie śmietany, a następnie 4 składniki, aż gładkie.