Pieczone-Warzywne Chiles Rellenos
Pieczone warzywa Chiles Rellenos może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.64 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz szczyptę pieprzu, ziaren kukurydzy, zielonej cebuli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 76%. Spróbuj Chiles Anchos Rellenos de Queso (Ancho Chiles nadziewane serem), Nadziewane Chiles Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), oraz Zapiekanka Chiles (Chiles) Rellenos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń końce łodygi Poblano chiles, pozostawiając chiles w całości; Odrzuć nasiona i membrany. Odstawić.
Umieść pomidory, cebulę i czosnek na wyłożonej folią patelni z galaretką.
Piec w 500 przez 30 minut (czosnek powinien być lekko rumiany; Usuń przed 30 minutami, jeśli to konieczne).
Niech warzywa ostygną 10 minut. Pomidory i czosnek obrać ze skórki.
Usuń rdzenie z pomidorów.
Miejsce pomidory, czosnek, cebula, i chipotle chile w robocie kuchennym, i proces, aż gładka. Przecedzić przez sito do dużego rondla; wyrzucić ciała stałe.
Dodaj wodę, oregano i liść laurowy na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 40 minut lub do zmniejszenia do 2 filiżanki.
Usunąć z ognia; wyrzucić oregano i liść laurowy.
Dodaj 1/4 łyżeczki soli i szczyptę pieprzu do mieszanki pomidorowej; odstawić sos na bok i ogrzać.
Połącz kukurydzę i 6 kolejnych składników (kukurydza przez szczyptę pieprzu) w misce; dobrze wymieszaj. Opakowanie 3/4 Puchar mieszanki kukurydzy do każdego Poblano chile.
Ułożyć nadziewane chili na wyłożonej folią patelni z galaretką.
Piec w 500 przez 20 minut lub do momentu poczernienia chiles, obracając po 10 minutach; chiles Skórki.
Łyżka 1/2 szklanki sosu pomidorowego na każdym z 4 talerzy, a top z nadziewane chiles.
W razie potrzeby udekoruj całym szczypiorkiem i gałązkami kolendry.