Pieczone Warzywa Korzeniowe Polane Miodem
Pieczone warzywa korzeniowe polane miodem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, oliwę z oliwek, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Spróbuj Jabłecznik-Glazurowane Prażone Warzywa Korzeniowe, Cydr-Musztarda Glazurowane Prażone Warzywa Korzeniowe, oraz Tarta Wiśnia Glazurowana Pieczone Warzywa Korzeniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wrzucić warzywa korzeniowe z olejem, miodem i tymiankiem i doprawić solą i pieprzem. Podzielić na 2 duże, solidne obramowane blachy do pieczenia. Przykryć folią i piec przez 40 minut, przesuwając Patelnie raz, aż warzywa będą miękkie.
Zdjąć folię i piec przez 10 minut dłużej, aż szkliwione. Wrzuć je do miski i wymieszaj z octem, a następnie dopraw solą i pieprzem.