Pieczone W Piekarniku Tosty Francuskie Z Karmelem

Pieczone w piekarniku karmelowe tosty francuskie może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis na poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 653 kalorie, 19g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka mleka, mielonego cynamonu, ekstraktu z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczone W Piekarniku Tosty Francuskie Z Karmelem, Pieczone W Piecu Tosty Francuskie, oraz Kokosowa skorupa pieczona w piecu tosty francuskie z syropem żurawinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu połącz 1 szklankę brązowego cukru, 1/2 szklanki masła i 2 łyżki syropu kukurydzianego. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż zgęstnieje.
Wlać sos do naczynia do pieczenia 9x13 cali i posypać 1/2 szklanki orzechów pekan.
Na wierzch sosu ułożyć 6 kromek chleba, posypać pozostałymi orzechami pekan i przykryć pozostałymi 6 kromkami chleba.
Połącz jajka, mleko, wanilię, gałkę muszkatołową, cynamon i sól w blenderze.
Wlać mieszaninę jaj równomiernie na kromki chleba, przykryć naczynie do pieczenia i przechowywać w lodówce przez 8 godzin lub na noc.
Następnego ranka Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wyjmij francuskie tosty z lodówki 30 minut przed pieczeniem.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 40 do 45 minut, aż lekko zbrązowieje.
SOS mżawka na tosty tuż przed podaniem.
Aby uzyskać sos karmelowy: w małym rondlu połącz 1/2 szklanki brązowego cukru, 1/4 szklanki masła i 1 łyżkę syropu kukurydzianego. Gotować aż zgęstnieje, ciągle mieszając.