Pieczone w piekarniku Chile Relleno z sosem Chipotle Asado
Pieczone w piecu Chile relleno z sosem Chipotle Asado może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 1375 kalorii, 26g białka, oraz 105 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 6,47 zł / porcja, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, quinoa, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chile Relleno Relleno Omlet, Bakłażan i Manchego wypełnione Chile Relleno z sosem Paprykowo-balsamicznym, oraz Pieczone W Piekarniku Słodkie Ziemniaki Z Chudym Sosem Jogurtowym Chipotle dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby Chile Relleno: Rozgrzej piekarnik do "broil" i upiec chiles, aż skóra czernieje, upewniając się, aby włączyć często.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wyjmij chiles z piekarnika i umieść w misce ze stali nierdzewnej. Obierz zewnętrzną skórę, uważając, aby nie rozerwać ciała chile. Za pomocą ostrego noża do parkowania wykonaj długą szczelinę na długości każdego chile, a następnie delikatnie usuń i wyrzuć wszystkie nasiona. Odstaw chiles na bok, podczas gdy robisz nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
1 żółty Owocowy Roll-up
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Rozgrzać olej w rondlu 4 quart na średnim ogniu i podsmażyć cebulę, aż będzie przezroczysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Dodaj quinoa i tosty przez 3 do 5 minut, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
5
Dodaj sól, pieprz, i wody na pokrycie około 2 cali nad quinoa. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż woda zostanie wchłonięta i quinoa jest przetargu. Obrócić na blasze do pieczenia i pozostawić do ostygnięcia. Na czystej patelni pieczarki podsmażamy na maśle na dużym ogniu. Lekko doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem i pozostawić do ostygnięcia. W misce połącz schłodzoną komosę ryżową i grzyby z serem asadero, jajkami, liśćmi tymianku, solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Stuff każdy z chiles z mieszanką napełniania, aż będą bardzo pełne, a następnie odstawić podczas zrobić sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, Obrane
6
Aby sos Asado: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Ćwiartować pomidory, a następnie umieścić w misce ze stali nierdzewnej i połączyć z cebulą, czosnkiem, olejem, solą, pieprzem i tymiankiem. Obróć na blasze do pieczenia i piecz w nagrzanym piekarniku około 15 do 20 minut lub aż pomidory i cebula zaczną się czarny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Naturalna Mieszanka Do Ciast
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Wyjąć z piekarnika i przetworzyć mieszaninę w robocie kuchennym, pracując partiami, jeśli to konieczne. W rondlu 4-ćwiartkowym połącz przetworzoną mieszankę cebulowo-pomidorową z Chipotle i ciężką śmietaną i podgrzewaj na średnim ogniu przez około 10 minut. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i utrzymuj SOS ciepły, aż będziesz gotowy do podania.
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Służyć: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Umieść nadziewane chiles do piekarnika i pieczenia przez 20 minut lub do ogrzania przez. Chochla tyle ciepłego sosu asado na 4 talerze do tworzenia dużych basenów, a następnie umieścić 1 chile relleno na każdym talerzu i służyć.
Chili w menu? Spróbuj sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Juve Y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.