Pieczone włócznie Rzymskie z opatrunkiem Cezara

Pieczone włócznie Rzymskie z opatrunkiem Cezara
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj smażonych włóczni rzymskich z sosem Cezara. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, serca rzymskie, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczone włócznie Rzymskie z opatrunkiem Cezara, Sałatka rzymska z sosem Cezara, oraz Grillowana Romaine z pikantnym sosem Cezar.

Instrukcje

1
Rozpal grilla. W blenderze lub mini robocie kuchennym zmiksuj majonez z octem, czosnkiem, sokiem z cytryny, musztardą Dijon, sosem Worcestershire i Tabasco. Po włączeniu maszyny stopniowo dodawaj 1/2 szklanki oleju roślinnego, aż sos Cezar będzie kremowy. Doprawić solą i pieprzem, przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Sos Sałatkowy CezarSos Sałatkowy Cezar
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Lekko posmarować serca romaine z 1 łyżką oleju i doprawić solą i pieprzem. Grilluj na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając raz lub dwa razy, aż lekko zwęglone, ale nadal chrupiące, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serca RzymskieSerca Rzymskie
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Lekko posmaruj chleb pozostałą 1 łyżką oleju. Grill, obracając raz, aż do tosty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Połowę dressingu Cezara rozłóż na dużym talerzu. Ułożyć grillowane serca romaine na wierzchu i szczotkować z pozostałym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serca RzymskieSerca Rzymskie
Sos Sałatkowy CezarSos Sałatkowy Cezar
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
5
Udekoruj wiórkami serowymi i podawaj razem z grillowanym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia24
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn