Pieczone tosty francuskie z kardamonem i marmoladą
Przepis pieczone francuskie tosty z kardamonem i marmoladą jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 1,06 zł za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 10. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soku z cytryny, skórki pomarańczowej, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczone tosty francuskie z kardamonem i marmoladą, Zapiekanka Tostowa Z Marmoladą, oraz Sezamowy Tost Francuski Z Pomarańczową Marmoladą.
Instrukcje
Masło 15 x 10 x 2-calowe szklane naczynie do pieczenia.
Marmoladę rozłożyć równomiernie na 1 stronie każdej kromki chleba.
Pokrój plastry ukośnie na pół, tworząc Trójkąty. Ułóż Trójkąty w poprzek w naczyniu, marmoladę do góry i lekko nakładając się na siebie.
W dużej misce ubijamy mleko i kolejne 7 składników.
Niech chleb stać 1 godzinę, fastrygowanie od czasu do czasu, lub przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Pierwsze 5 składników wymieszać w małej misce, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Odstawić na co najmniej 1 godzinę. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Piec tosty francuskie, odkryte, aż dmuchane i złoty kolor, o 50 protokół.
Posypać cukrem pudrem; podawać z syropem cytrusowym.