Pieczone Skrzydełka Buffalo
Pieczone skrzydełka Buffalo może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 9g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sos pieprzowy, paluszki selera, bębenki z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Pieczone Skrzydełka Buffalo, Pieczone Skrzydełka Buffalo, oraz Pieczone Skrzydełka Buffalo.
Instrukcje
Piekarnik do 177°. linia 15x10x1-calowy patelnia z folią.
W zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności, wymieszaj miód, ketchup, sos pieprzowy i sos Worcestershire.
Dodaj kurczaka. Zamknąć worek; przechowywać w lodówce co najmniej 15 minut, ale nie dłużej niż 24 godziny, obracając od czasu do czasu.
Kurczaka ułożyć na patelni, posypać papryką.
Piec odkryte około 30 minut lub aż chrupiące i sok z kurczaka nie jest już różowy, gdy centra najgrubsze kawałki są cięte.
Tymczasem w blenderze lub robocie kuchennym umieść twaróg, ocet, mleko, połowę sera pleśniowego, biały pieprz i czosnek. Przykryć i zmiksować na małej prędkości, aż będzie gładka i kremowa. Łyżka do naczynia do serwowania. Wymieszać z pozostałym serem pleśniowym. Przykryć; przechowywać w lodówce aż do podania.
Podajemy skrzydełka z kurczaka z sosem i paluszkami selera.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące
Skrzydełka z kurczaka świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Możesz spróbować La Crema Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.