Pieczone pączki czekoladowe z polewą z masła orzechowego
Pieczone pączki czekoladowe z polewą z masła orzechowego to bezglutenowe poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 63 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać mix, pieczenia kakao, półsłodkie czekoladowe chipsy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Baked Peanut Butter Banana Donuts with Chocolate Peanut Butter Glaze (Gluten Free + Vegan), Masło Orzechowe Banan Chocolate Chip Pieczone Pączki, oraz Pieczone pączki czekoladowo-orzechowe z polewą waniliowo-orzechową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. Spryskaj mini patelnię z pączkiem w sprayu.
W średniej misce wymieszaj wszystkie składniki pączków łyżką, aż do wymieszania. Łyżka ciasto na patelnię, za pomocą około 1 łyżka stołowa dla każdego pączka.
Piec 6 do 8 minut lub do wykałaczki włożonej w pobliżu centrum wychodzi czysty.
Wyjąć pączki z patelni do regału chłodzącego; ostudzić 5 minut.
Tymczasem w małej misce wymieszaj cukier puder, masło orzechowe, 1 łyżkę mleka i 1/2 łyżeczki wanilii z trzepaczką do uzyskania gładkiej masy.
Polewę rozprowadzić na wierzchu pączków; posypać kawałkami czekolady.