Pieczone przegrzebki i pieczone Tournedos z Karczochowymi sercami i końcówkami szparagów

Pieczone przegrzebki i pieczone Tournedos z Karczochowymi sercami i końcówkami szparagów
Pieczone przegrzebki i pieczone Tournedos z karczochami i końcówkami szparagów mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 37,58 zł / porcja, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 2066 kalorii, 16G białka, oraz 67 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól i pieprz, masło, gałka muszkatołowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest solidne. Spróbuj 5 składników Pan-Seared Halibut z karczochami serca i bulion Szafran, Zapiekane przegrzebki z oliwkowym smakiem karczochów, oraz Wiosenne Risotto z krewetkami, szparagami i karczochami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Wrzucić przegrzebki z roztopionym masłem, czosnek, szalotki, gałka muszkatołowa, sól, i pieprz w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Przełożyć do płytkiego naczynia żaroodpornego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
4
Połączyć oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i bułkę tartą. Rozsypać bułkę tartą na przegrzebki i umieścić w zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
5
Piec przegrzebki 10 do 12 minut lub aż bułka tarta są głębokie złociste i przegrzebki są nieprzezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Rozgrzać małą patelnię na średnim lub średnim ogniu. Zalać patelnię olejem i masłem i dodać filet steków wołowych w temperaturze pokojowej. Mięso będzie zapiekać się na gorącej patelni. Gotować wołowinę 4 minuty z każdej strony na średnie. Przyprawić mięso przyprawą grillową lub grubą solą i pieprzem po całkowitym ugotowaniu mięsa, aby sól nie wyciągała soków przedwcześnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pierników, Drobno Pokruszonych6 Pierników, Drobno Pokruszonych
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Niech mięso odpocznie 5 minut na soki do redystrybucji. Przywróć patelnię do ogrzania i rozpalenia, używając płynu do połączenia wszelkich kapiących patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodać Maderę, zmniejszyć o połowę i dodać estragon do patelni. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
MaderaMadera
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Końcówki szparagów parujemy w 1/4 cala wrzącej wody przez 3 minuty i odcedzamy. Powrót końcówki do ciepłej patelni i połączyć z odsączonych karczochów serca, oliwa z oliwek, sok z cytryny, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trójkolorowe Chipsy TacoTrójkolorowe Chipsy Taco
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Podgrzać mieszaninę i wyjąć z pieca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
11
Aby służyć, steki umieścić na tosty maślane i skropić sosem Madeira. Delikatnie przenieś 4 pieczone przegrzebki na półmiski i zakończ talerze cytrynowymi karczochami i końcówkami szparagów. Jadalne kwiaty tworzą delikatną, kolorową dekorację.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trójkolorowe Chipsy TacoTrójkolorowe Chipsy Taco
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Kwiaty JadalneKwiaty Jadalne
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
MaderaMadera
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay
Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay
 Genialny wygląd, blada słoma z zielonymi odcieniami. Fermentacja w zbiorniku ze stali nierdzewnej pozwala na pełną ekspresję aromatu owoców Chardonnay bez wpływu dębu lub osadu, co daje jasny, czysty bukiet owoców tropikalnych. Podniebienie jest bogate w owoce tropikalne, czysta kwasowość Zippy równoważy słodki owocowy charakter, co skutkuje jasnym świeżym aromatycznym podniebieniem. Gdy używa się dobrej jakości Chardonnay, Chardonnay unwooded nabiera zupełnie nowego poziomu głębi i intensywności.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia44
Magazyn