Pieczone przegrzebki i pieczone Tournedos z Karczochowymi sercami i końcówkami szparagów

Pieczone przegrzebki i pieczone Tournedos z Karczochowymi sercami i końcówkami szparagów
Pieczone przegrzebki i pieczone Tournedos z karczochami i końcówkami szparagów mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 37,58 zł / porcja, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 2066 kalorii, 16G białka, oraz 67 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól i pieprz, masło, gałka muszkatołowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest solidne. Spróbuj 5 składników Pan-Seared Halibut z karczochami serca i bulion Szafran, Zapiekane przegrzebki z oliwkowym smakiem karczochów, oraz Wiosenne Risotto z krewetkami, szparagami i karczochami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Wrzucić przegrzebki z roztopionym masłem, czosnek, szalotki, gałka muszkatołowa, sól, i pieprz w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Przełożyć do płytkiego naczynia żaroodpornego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
4
Połączyć oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i bułkę tartą. Rozsypać bułkę tartą na przegrzebki i umieścić w zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
5
Piec przegrzebki 10 do 12 minut lub aż bułka tarta są głębokie złociste i przegrzebki są nieprzezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Rozgrzać małą patelnię na średnim lub średnim ogniu. Zalać patelnię olejem i masłem i dodać filet steków wołowych w temperaturze pokojowej. Mięso będzie zapiekać się na gorącej patelni. Gotować wołowinę 4 minuty z każdej strony na średnie. Przyprawić mięso przyprawą grillową lub grubą solą i pieprzem po całkowitym ugotowaniu mięsa, aby sól nie wyciągała soków przedwcześnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pierników, Drobno Pokruszonych6 Pierników, Drobno Pokruszonych
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
7
Niech mięso odpocznie 5 minut na soki do redystrybucji. Przywróć patelnię do ogrzania i rozpalenia, używając płynu do połączenia wszelkich kapiących patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Dodać Maderę, zmniejszyć o połowę i dodać estragon do patelni. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
MaderaMadera
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Końcówki szparagów parujemy w 1/4 cala wrzącej wody przez 3 minuty i odcedzamy. Powrót końcówki do ciepłej patelni i połączyć z odsączonych karczochów serca, oliwa z oliwek, sok z cytryny, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trójkolorowe Chipsy TacoTrójkolorowe Chipsy Taco
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Podgrzać mieszaninę i wyjąć z pieca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
11
Aby służyć, steki umieścić na tosty maślane i skropić sosem Madeira. Delikatnie przenieś 4 pieczone przegrzebki na półmiski i zakończ talerze cytrynowymi karczochami i końcówkami szparagów. Jadalne kwiaty tworzą delikatną, kolorową dekorację.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trójkolorowe Chipsy TacoTrójkolorowe Chipsy Taco
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Kwiaty JadalneKwiaty Jadalne
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
MaderaMadera
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay
Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay
 Genialny wygląd, blada słoma z zielonymi odcieniami. Fermentacja w zbiorniku ze stali nierdzewnej pozwala na pełną ekspresję aromatu owoców Chardonnay bez wpływu dębu lub osadu, co daje jasny, czysty bukiet owoców tropikalnych. Podniebienie jest bogate w owoce tropikalne, czysta kwasowość Zippy równoważy słodki owocowy charakter, co skutkuje jasnym świeżym aromatycznym podniebieniem. Gdy używa się dobrej jakości Chardonnay, Chardonnay unwooded nabiera zupełnie nowego poziomu głębi i intensywności.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia44
Magazyn