Pieczone Poussins z Czteropalczastym pyłem i sosem czosnkowym

Pieczone Poussins z Czteropalczastym pyłem i sosem czosnkowym
Pieczone Poussins z czterech przypraw pył i sos czosnkowy może być tylko przystawka szukasz. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz sok pomarańczowy, masło, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Spróbuj Pieczone Poussins z sosem granatowym i ziemniaczanym Rösti, Pieczone Poussins z farszem Zielono-pszennym, oraz Przyprawy pieczone owoce w sosie miodowo-pomarańczowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na małej patelni, toast sezam, kminek, nigella i żółte nasiona gorczycy na małym ogniu, aż pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Gorczycy żółtejNasiona Gorczycy żółtej
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Przenieść nasiona do moździerza i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
3
Dodaj 1/2 łyżeczki soli i zmiel do grubego proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
5
Czosnek włożyć do szklanego naczynia do pieczenia, pokroić boki w górę. Nakrapiać główki 1 1/2 łyżki masła i doprawić solą i pieprzem. Przykryć szczelnie folią i piec około 1 godziny, lub aż czosnek będzie bardzo miękki. Odstawić 4 najładniejsze połówki czosnku. Wycisnąć resztę goździków do grubego Sitka ustawionego nad miską i nacisnąć czosnek za pomocą szpatułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6
Zwiększ temperaturę piekarnika do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
7
Poussins umieścić w płytkiej patelni do pieczenia, piersi w górę. Poussins natrzeć pozostałymi 3 łyżkami masła i doprawić solą i pieprzem. Piec w górnej trzeciej części piekarnika przez 1 godzinę, lub do złotego koloru; baste od czasu do czasu. Pod koniec gotowania przechyl ptaki, aby soki wpadły na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
4 łyżki Oleju Chili Lub Zwykłej Oliwy Z Oliwek4 łyżki Oleju Chili Lub Zwykłej Oliwy Z Oliwek
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
8
Poussins przełożyć na rozgrzany talerz. Soki z patelni zeskrobujemy na mały rondel i odtłuszczamy tłuszcz. Ustawić patelnię na 2 palnikach na umiarkowanym ogniu. Kiedy patelnia zaczyna palić, dodać sok pomarańczowy i soki patelni i gotować na wolnym ogniu, skrobanie się rumiane kawałki od dołu. Przecedzić sos do małego rondla i gotować na wolnym ogniu przez 1 minutę. Przecier czosnkowy wymieszać i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
4 łyżki Oleju Chili Lub Zwykłej Oliwy Z Oliwek4 łyżki Oleju Chili Lub Zwykłej Oliwy Z Oliwek
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
9
Ustaw ptaki na rozgrzanych talerzach i obficie posyp pyłem przyprawowym.
10
Udekoruj każdy talerz zarezerwowaną połówką pieczonego czosnku i podawaj. Podaj sos czosnkowy przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
11
Podawać z: gotowanym na parze ryżem jaśminowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż JaśminowyRyż Jaśminowy
12
Nuty: małe czarne nasiona Nigelli, które mają lekko onionowy smak, są dostępne w specjalistycznych sklepach i indyjskich sklepach spożywczych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn