Pieczone Poblano & Tomatillo Guacamole

Pieczone Poblano & Tomatillo Guacamole
Pieczone Poblano & Tomatillo Guacamole może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $5.18 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 781 kalorii, 13g białka, oraz 54g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz awokado, kolendra, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Tomatillo-Poblano Guacamole, Pieczony Tomatillo-Salsa Poblano, oraz Grillowana panela Queso z pieczonym Tomatillo i salsą Poblano.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Adelsheim Pinot Noir (pół butelki) z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Adelsheim Pinot Noir (half-bottle)
Adelsheim Pinot Noir (half-bottle)
Dzięki szerokiej gamie pochodzenia i klonów, to wino wyświetla czerwone aromaty kandyzowanej wiśni, granatu i maliny na nosie i podniebieniu. Ponadto można znaleźć lekki dotyk brązowych przypraw, takich jak gałka muszkatołowa, cynamon, all-spice. Wierny naszemu stylowi domowemu, jest elegancko teksturowany z płynnie zintegrowanymi, jedwabistymi, polerowanymi Kannami. Połącz go z łososiem, ahi, cielęciną, wieprzowiną, drobiem (pomyśl o kaczce), beefor obfite przystawki Wegetariańskie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia79
Magazyn