Pieczone Pierogi Z Mąki Kukurydzianej
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pieczonych pierogów z mąki kukurydzianej. Ten przepis służy 6. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, olej roślinny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Warzywa z rzepy z knedlami kukurydzianymi, Gotowane warzywa z knedlami kukurydzianymi, oraz Obroża Południowa z knedlami kukurydzianymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, połączyć pierwsze sześć składników.
Połączyć mleko i olej; wymieszać z suchymi składnikami. Doprowadzić bulion do wrzenia; ostrożnie przenieść do 2-1 / 2-qt. okrągłe naczynie do pieczenia. Wrzuć ciasto w sześciu kopcach na bulion.
Przykryć i piec w temperaturze 400° przez 20-25 minut lub aż wykałaczka włożona do pieroga wyjdzie czysta (nie podnosić pokrywy podczas pieczenia).
W razie potrzeby udekorować natką pietruszki.