Pieczone Ostrygi Z Salsą, Fetą I Parmezanem

Pieczone Ostrygi Z Salsą, Fetą I Parmezanem
Przepis pieczone ostrygi z salsą, fetą i parmezanem może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 30 minut. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny fodmapowi i pescatariański przepis ma 71 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ser feta, salsę, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczone Ostrygi Z Parmezanem, BBQ boczek & parmezan ostrygi, oraz Ostrygi Kurkowe I Parmezanowe dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Stoltz Organic Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia4
Magazyn