Ten przepis służy 10 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 5G białka, oraz 19g tłuszczu. Jeśli masz mąkę uniwersalną, wino, liść laurowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Pieczony kurczak z porem, boczkiem i musztardą, Kremowe ostrygi i pory na grzankach, oraz BBQ boczek & parmezan ostrygi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić masło na małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać mąkę; ubijać 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Powoli dodawać śmietanę i ubijać, aż mieszanina lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Zdjąć z ognia.
5
Podsmażyć boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć. Wyrzucić wszystkie, ale 2 łyżki kapieli z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia
7
Dodaj pory, seler, liść laurowy, i cayenne na patelni i smażyć na średnim ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Liście Laurowe
Mielony Pieprz Cayenne
Seler
Por
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Dodać wino i gotować do wchłonięcia, o 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino
9
Dodać mieszaninę śmietany i doprowadzić do duszenia. Mieszaj, aż por lekko zgęstnieje, około 3 minut. Wymieszać z boczkiem i serem. Obficie doprawić solą i pieprzem. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Lekko schłodzić. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Ser
Boczek
Krem
Por
10
Umieść 1 ostrygę na każdej z 20 muszli ostryg lub umieść 2 ostrygi w każdej z 10 małych ramekinów. Ostrygi w każdej skorupce z 2 łyżkami mieszanki porów lub ostrygi w ramekinach z 1/4 szklanki mieszanki porów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostrygi
Muszle Makaronu
Por
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
11
Umieść na obramowanej blasze do pieczenia. (Może być wykonany 4 godziny wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
12
Rozgrzej piekarnik do 260°. podziel bułkę tartą między muszle lub ramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Muszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Piekarnik
13
Piec, aż pęcherzyki mieszaniny pora i okruchy są złote, o 8 protokół.