Pieczone ostrygi 13 mil z Jalapeno, limonką i masłem kolendrowym

Pieczone ostrygi 13 mil z Jalapeno, limonką i masłem kolendrowym
Pieczone ostrygi 13 mil z Jalapeno, limonką i masłem kolendrowym to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 343 kalorie, 1G białka, oraz 38 g tłuszczu. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól koszerna, jalapeño chiles, apalachicolan ostrygi, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cilantro Lime Jalapeno Corn, Cilantro Lime Jalapeño Lemonade, oraz Jalapeno Poppers with Lime Cilantro Dip dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ostrygi Shuck. Ostrygi należy wyrzucić z górnej skorupy; ostrygi należy trzymać w głębszej skorupie dolnej. Na patelni z galaretką ułóż ostrygi na koszernej soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Rozgrzać olej na małej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj jalapeos, i gotować 2 do 4 minut, obracając od czasu do czasu, aż skóra będzie złoty i pęcherze.
4
Przenieść jalapeos do małej miski i przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Odstawić 5 minut.
6
Obrać i nasiona jalapeos; drobno posiekać i umieścić w średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodaj skórkę z limonki i 5 kolejnych składników, mieszając, aby połączyć. Każdą ostrygę wymieszać z 1/2 łyżeczki masła. (Pozostałe masło przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
świeża Resztkaświeża Resztka
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
8
Piec ostrygi w temperaturze 450 przez 8 minut lub do momentu, gdy krawędzie ostryg zaczną się zwijać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn