Pieczone Nogi Indyka
Pieczone w piecu nogi indyka to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 498 kalorii, 56g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Jeśli masz oryginalny sos barbecue, mielony pieprz, szary Poupon pikantny musztarda MIODOWA i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Łatwe Pieczone W Piecu Grillowane Nogi Indyka, Podudzia Z Indyka Grillowane W Piecu, oraz Piec Grillowane Skrzydełka Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Wymieszać pierwsze 5 składników aż do wymieszania.
Wyjąć połowę sosu; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania z gotowanym indykiem.
Indyka doprawiamy pieprzem; układamy na płytkiej patelni.
Piec 2 godziny lub do momentu zakończenia (165F), obracając i szczotkując od czasu do czasu z pozostałym sosem przez ostatnią godzinę.
Podawać z sosem reserved.