Pieczone marchewki z masłem musztardowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać pieczone marchewki dziecko z Herbed musztarda masło spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 88 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 56 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sól koszerna, musztarda, zioła i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczone Marchewki, Pieczony Koper Włoski I Marchew, oraz Pieczona marchewka z marmoladą.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232° i ułóż stojak na środku.
Marchewki ułożyć na blasze do pieczenia, skropić olejem, doprawić solą i pieprzem i wymieszać, aby równomiernie pokryć. Piecz, potrząsając patelnią od czasu do czasu, aż nóż łatwo przebije marchewkę, około 10 do 15 minut. (Mniejsze marchewki będą gotować w krótszym czasie.)
Wyjąć z piekarnika i odstawić podczas przygotowywania herbed musztarda-masło.Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu, aż do spienienia.
Dodać musztardę i wymieszać, aby połączyć.
Dodać Prażone marchewki i zioła i wrzucić do herbu marchewki w mieszaninie masła. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.