Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pieczonego kalafiora. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek w proszku, papryka, pomidory rotel i chili, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone Buffalo Kalafior Bites, Kalafior Buffalo Bites, oraz Parmezan Kalafior Bites dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokroić kalafior na indywidualne kęsy wielkości różyczki. Staraj się utrzymać je w tym samym rozmiarze. Opłucz je w durszlaku pod bieżącą wodą. Wytrząsnąć nadmiar wody, ale nie wyschnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
Gruby Czerwony Cukier
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2
Rozłóż je na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków
3
Połącz wszystkie przyprawy w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Posypać kalafior, obracając różyczki tak, że wszystkie boki są doprawione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
5
Piec w nagrzanym piekarniku przez 15 minut; przekręcić różyczki i piec kolejne 15 minut lub aż zaczną brązowieć w miejscach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar Beztłuszczowy
6
Wyjąć i podawać na ciepło z serem nacho lub innym sosem do zanurzania.