Pieczone Kotlety Wieprzowe Mexicali
Pieczone kotlety wieprzowe Mexicali może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.6 za porcję. Jedna porcja zawiera 555 kalorii, 45g białka, oraz 13g tłuszczu. 39 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać kotlety wieprzowe, fasola pinto, chili w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 93%, co jest świetne. Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe Mexicali, Pieczone Kotlety Wieprzowe I, oraz Kotlety schabowe pieczone II.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F lub grilluj do średniej wysokości.
Wyśrodkuj jeden kotlet schabowy na każdym arkuszu folii aluminiowej Reynolds Wrap® Heavy Duty; posyp proszkiem chili i solą czosnkową. Top z fasolą pinto, kukurydzą i pomidorami.
Podnieś boki folii. Podwójnie złożyć górę i kończy się uszczelnić pakiet, pozostawiając miejsce na cyrkulację ciepła wewnątrz. Powtórz, aby zrobić dwa pakiety.
Piec 16 do 18 minut na blasze ciastek w piekarniku lub grillu 9 do 11 minut w przykrytym grillu.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Santan EMA Reserve Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.