Pieczone kotlety schabowe II
Pieczone kotlety schabowe II mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Za $1.96 za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 343 kalorii, 30g białka, oraz 20g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 68 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką sól, sok z cytryny, mielony pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 73%, to danie jest dobre. Spróbuj Kotlety schabowe pieczone czosnkowo + darmowe kotlety schabowe, Pieczone Kotlety Wieprzowe, oraz Pieczone Kotlety Wieprzowe dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozgrzej oliwę z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu.
Umieść kotlety schabowe na patelni i zrumień około 5 minut z każdej strony.
W małej misce wymieszaj brązowy cukier, sól, pieprz i suchą musztardę.
Ułóż kotlety wieprzowe w średnim naczyniu do pieczenia.
Posyp sokiem z cytryny, dopraw mieszanką brązowego cukru i przykryj sosem pomidorowym.
Wlej wodę do naczynia do pieczenia.
Przykryj i piecz 1 godzinę w nagrzanym piekarniku do temperatury wewnętrznej 145 Stopni F (63 stopnie C).
Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Kotlety wieprzowe można łączyć z Pinot Noir, Chardonnay i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, suchy riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir to ogólnie bezpieczny zakład na dania wieprzowe. Stoltz Organic Pinot Noir z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Stoltz Organic Pinot Noir]()
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się dzięki głębokiemu, bogatemu kolorowi i kwiatowemu aromatowi dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino albo powitało lata starzenia, albo zostało wypite na miejscu.