Pieczone kotlety cielęce z winogronami

Pieczone kotlety cielęce z winogronami
Need a danie główne bezglutenowe i przyjazne fodmap? Pieczone kotlety cielęce z winogronami może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 515 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jeśli masz winogrona, sól i pieprz, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety wieprzowe faszerowane z prażonymi winogronami, Pieczone Kotlety Cielęce Podwójne, oraz Kotlety cielęce pieczone na patelni z rukolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 50
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Na solidnej blasze do pieczenia wrzucić winogrona z octem, 1 1/2 łyżki masła i cukru; doprawić solą i pieprzem. Piecz przez około 10 minut, potrząsając blachą do pieczenia w połowie, aż winogrona będą gorące, a patelnia skwiercząca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
WinogronaWinogrona
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Kotlety cielęce natrzeć pozostałą 1 łyżką masła i doprawić solą i pieprzem. Przesunąć winogrona na jedną stronę blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Kotlety CielęceKotlety Cielęce
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
WinogronaWinogrona
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Dodać kotlety cielęce i smażyć przez około 5 minut, lub aż skwierczy pod spodem. Obróć kotlety i piecz przez 5 minut dłużej, aby mięso było średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety CielęceKotlety Cielęce
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Kotlety cielęce przekładamy na talerz, na wierzchu zeskrobujemy winogrona i soki i podajemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety CielęceKotlety Cielęce
WinogronaWinogrona
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn