Pieczone jabłka z miętą
Pieczone jabłka z miętą to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, masło, smaczne jabłka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Marynowane grillowane jabłka z miętą, Pieczone Jabłka, oraz Pieczone Jabłka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Jabłka rdzeń i odkleić 1 calowy pasek wokół otworu na górze każdego jabłka.
Jabłka umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia.
Połącz rodzynki, brązowy cukier i liście mięty. Jabłka napełnij mieszanką rodzynek. Nadzienie rodzynkowe przełożyć do każdego jabłka z 1 łyżeczką masła.
Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni F (175 stopni C) przez 50 minut, aż jabłka będą miękkie.