Pieczone jabłka z mięsem mielonym, wiśniami i orzechami włoskimi
Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 513 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka zakupionego mięsa mielonego, masło, orzechy włoskie, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pieczone jabłka z kandyzowanymi orzechami włoskimi, Przyprawione pieczone jabłka z orzechami włoskimi, oraz Pieczone Faszerowane Jabłka Z Orzechami Włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. gotować pierwsze 3 składniki na dużej patelni, aż zmniejszy się do 1 1/4 filiżanki, o 12 protokół.
Tymczasem wyciąć kawałek w kształcie stożka z końca łodygi każdego jabłka, 2 cale szerokości u góry i 1 cal głębokości. Używając melon baller, rdzeń, pozostawiając dno nienaruszone. Obróć jabłko na bok. Zaczynając od połowy w dół, zrób 1/4 cala głębokiego rozcięcia dookoła.
Wymieszać mięso mielone, orzechy włoskie, wiśnie i krystalizowanego imbiru w małej misce; łyżka do jabłek, mounding w centrum.
Ułóż jabłka w naczyniu do pieczenia 11x7x2 cali. Mieszanka cydru łyżka wokół i wokół.
Piec do miękkości jabłek, około 45 minut.
Podawać w płytkich miseczkach.