Pieczone jabłka z melasą żurawinową budyń chlebowy
Pieczone jabłka z melasą żurawinową budyń chlebowy może być tylko deser szukasz. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 632 kalorie, 9g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka brioche, masło, lody waniliowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Cynamonowo-Melasowe Pieczone Jabłka, Budyń Żurawinowo-Melasowy Na Parze, oraz Jabłka Pieczone Z Żurawiną.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 200 z regałem w najniższej pozycji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Pieczywo pieczemy na dużej patelni, aż będzie chrupiące, 40 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
3
Ochłoń.
4
W międzyczasie obierz górną ćwiartkę każdego jabłka i, za pomocą kuleczki melonowej, zgarnij łodygę, rdzeń i tyle wewnątrz, aby ściany jabłka były o 1/2 cala. grube (nie przebijaj DNA). W razie potrzeby, przyciąć DNA lekko tak jabłka siedzieć prosto.
Podawać na ciepło w płytkich miseczkach z lodami i sosem karmelowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Karmelowy
Lody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Zrób z wyprzedzeniem: przygotuj się przez krok 5 i schłodzić hermetycznie do 1 dnia. Doprowadzić do temperatury pokojowej (2 i pół godziny) przed pieczeniem.