Pieczone Filety Rybne Herbed
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 65 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Jeśli 25 centów za porcję spada w budżecie, pieczone filety rybne Herbed może być ogromny bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka soku z cytryny, masło, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Chrupiące Filety Rybne Herbed, Filety rybne z sosem tatarskim Herbed, oraz Pieczone Filety Rybne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. masło dno 9-by-13-cala naczynia do pieczenia. Ułóż rybę w naczyniu, posyp solą i pieprzem i kropka z 1/2 łyżki. masło.
Piec, aż ryba stanie się nieprzezroczysta i miękka po przekłuciu końcówką noża do parowania, około 10 minut.
Podczas pieczenia ryby roztopić pozostałe 3 łyżki. masło w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż pachnące, o 1 minutę. Wymieszać sok z cytryny, kapary i estragon, następnie skropić sosem na rybie i podawać.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio]()
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem. Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku