Pieczone dyni z jabłkami
Pieczone dyni z jabłkami może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 92 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka octu balsamicznego, mielonej gałki muszkatołowej, orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Pieczone przyprawione dyni z jabłkami i syropem klonowym, Pieczona Dynia Maślana Z Jabłkami, oraz Jesienna Sałatka z komosy ryżowej z dyni i jabłkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Umieść masło w szklanym naczyniu do pieczenia 13x9 cali (3-quart); podgrzewaj w piekarniku 5 do 7 minut lub do stopienia.
Cynamon i gałkę muszkatołową wymieszać z roztopionym masłem.
Dodaj squash; wrzucić do herbu. Przykryć folią; piec 20 minut. Tymczasem w dużej misce wymieszaj jabłka, syrop i ocet.
Wlać mieszankę jabłkową na squasha. Przykryć; piec 10 minut. Wymieszać; piec 5 do 10 minut dłużej lub aż squash będzie miękkie. Przed podaniem wymieszać i posypać orzechami pekan.