Pieczone dyni i gruszki

Pieczone dyni i gruszki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać pieczone dyni i gruszki spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, cebula, dyni, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z dyni z gruszkami i imbirem, Farsz z dzikiego ryżu z dyni, gruszkami i orzechami pekan, oraz Ciepło przyprawione dyni i warzyw korzeniowych Chili z gruszkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 246° i ułóż stojak na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku, gdy się nagrzewa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Wymieszać sól, rozmaryn i pieprz w małej misce; odstawić
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Przygotuj squash: Odklej skórę obieraczką do warzyw. Przyciąć górę i dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
5
Odetnij szyję od żarówki squasha. Połówki każdego kawałka wzdłuż i zeskrobać nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
6
Pokroić w kostkę 3/4 cala i umieścić w dużej misce.Rozpuścić 1 łyżkę masła i dodać do kabaczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Dodaj połowę zarezerwowanej mieszaniny soli i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
Wyjmij gorącą blachę do pieczenia z piekarnika i rozłóż dynię na równą warstwę. Pieczeń, aż squash jest złoty kolor na dole, o 25 protokół. Używając płaskiej szpatułki, wymieszaj i kontynuuj pieczenie, aż nóż będzie miękki, o 10 minut więcej. W międzyczasie przygotuj cebulę i gruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Cebulę pokroić w średnią kostkę; odstawić. Gruszki obrać, osadzić i pokroić w dużą kostkę; odstawić. Pozostałe 2 łyżki masła rozpuścić na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
11
Dodać gruszki i pozostałą połowę mieszaniny soli i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż gruszki będą miękkie, o 5 do 6 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
12
Zdjąć patelnię z ognia.Gdy Kabaczek będzie gotowy, dodaj go do patelni z cebulą i gruszkami, wrzuć do połączenia i podaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn